Στη Λεμεσό θα εορτασθούν φέτος τα 35χρονα του ΑΓΟ

«Τη χρονιά  2020 το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους»  συμπληρώνει 35 χρόνια λειτουργίας και κοινωνικής προσφοράς. Το γεγονός αυτό θα γιορτασθεί σε παγκύπρια βάση με μεγαλειώδη εκδήλωση στη Λεμεσό που θα διοργανώσει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, με αφορμή την ανάδειξη της Λεμεσού ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού το 2020». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης κατά την κοπή της βασιλόπιτας του ΑΓΟ επαρχίας Λεμεσού.

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στο Ιστιοπλοϊκό κέντρο Λεμεσού στην παρουσία του Μέλους του Δ.Σ. ΚΟΑ Στέλιου Στυλιανού, των γυμναστών του τμήματος ΑΓΟ, των γυμναστών του ΑΓΟ Λεμεσού,  της εθνικής φρουράς και των σωμάτων ασφαλείας.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε επίσης ότι το  ΑΓΟ είναι ένα πολύ πετυχημένο πρόγραμμα τού ΚΟΑ και στόχος και σκοπός του ΔΣ του Οργανισμού, είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Η εργατικότητα και το ενδιαφέρον των Γυμναστών του ΑΓΟ, είναι στοιχείο που αντανακλά στα μέλη του προγράμματος, τα οποία χρόνο με το χρόνο αυξάνονται. Κάλεσε επίσης τους γυμναστές και τις γυμνάστριες να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατήσουν το πρόγραμμα ψηλά. Καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχήθηκε στην προϊστάμενη του ΑΓΟ Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ, τα στελέχη του τμήματος, τους γυμναστές της επαρχίας Λεμεσού οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία, τονίζοντας ότι το ΔΣ είναι στο πλευρό τους για κάθε βοήθεια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy