Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Γουλβς για Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Γουλβς για την μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, όλες οι πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή να συνεχίζει την καριέρα του στην Premier League και την Αγγλία για λογαριασμό των «Λύκων».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ντανιέλ Ποντένσε θα αναχωρήσει άμεσα για το Νησί, ούτως ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σε περίπτωση που δεν θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, τότε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Γουλβς.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, οι αρχικές διαπραγματεύσεις ήταν για ένα ποσό της τάξης των 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει νέες πληροφορίες αναφορικά με το deal των δύο ομάδων.

OnSports

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy