“Να μην πέσει ο Καραβίδας… στην πισίνα”

Ο πρώην πρόεδρος του Αρη, Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη μεταγραφή του Καρλίτος στον Παναθηναϊκό αλλά και για όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Για τον Καρλίτος που πάει στον Παναθηναϊκό: “Πέρασε από την ομάδα μας το 2014 και τότε έδειξε ότι ήταν ένας ποδοσφαιριστής, σιγά σιγά βελτιώνεται και μπορεί να πάει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι… λαχείο αλλά δεν το κέρδισε ο Άρης. Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν η δουλειά τους για αυτό, όμως δυστυχώς, για 400 ευρώ δεν υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με τον Άρη, γιατί δεν μου έδωσαν τις καλύτερες συστάσεις. Ήταν στην Πολωνία, τώρα πάει στον Παναθηναϊκό, χαίρομαι για αυτόν”.

Για τα γεγονότα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τις δηλώσεις Παπασταύρου: “Στο ποδόσφαιρό μας, δεν είναι όλα μέλι γάλα, όπως σε όλα τα θέματα που αφορούν αθλητισμό ή οτιδήποτε που υπάρχουν τα καλά και τα κακά. Αυτό που πραγματικά που πρέπει να προσέξουν οι παράγοντες, είναι λίγο να προστατεύονται οι άνθρωποι που είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Και ο παράγοντας πρέπει να προσέχει το ίδιο του τον εαυτό για να μην μείνει στην διαιτησία. Εκολλήσαμε με τη διαιτησία. Στα 90 λεπτά γίνεται ένα λάθος, έχουμε πρόβλημα με την διαιτησία. Αυτά είναι που χαλούν το ποδόσφαιρό μας. Πάντα εγώ έλεγα ότι υπάρχουν ανθρώπινα λάθη και ότι κάποιοι έπρεπε να κάτσουν σπίτι τους. Για τον κ. Παπασταύρου, κάνει ένα εξαιρετικό έργο στην Ομόνοια και μπράβο του. Για αυτά που αναφέρει όμως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ως παράγοντες να τεκμηριώνουμε τις δηλώσεις μας, γιατί κάποτε κάνουμε ζημιά παραπάνω από το κανονικό. Ο κ.Παπασταύρου, κάνει μια καταπληκτική δουλειά από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Κύπρο”.

Για τους φακέλους και τα διάφορα που ακούγονται: “Το θέμα των φακέλων θα απασχολεί μία ζωή όλες τις χώρες του κόσμου. Πρέπει, από το κεφάλι, τους ηγέτες αυτού του χώρου, να σταματήσει αυτή η διαδικασία. Πρέπει η ομοσπονδία, που άλλαξε, καλώς, κάποια πράγματα, να σταματήσει από ψηλά. Είναι κάτι που γίνεται από την αρχή της σεζόν. Εμφανιστήκαν φάκελοι από τον καιρό που ήταν τα κύπελλα. Ο ένας θέλει νίκη και ο άλλος είναι αδιάφορος. Στο τέλος της ημέρας, είναι γνωστό σε όλους τι γίνεται”.

Για το αν θα επιστρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου: “Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές ξανά και ξανά και από τον Άρη. Είναι κάτι που εκτιμώ. Τώρα, βρίσκομαι σε ήρεμο κλίμα και στην προσωπική μου ζωή και ούτε θέλω να ξανά ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Αν το κάνω δεν θα είμαι ξανά σε τέτοιο πόστο. Και αν το κάνω, να είστε σίγουροι ότι θα είμαι σε μεγάλη ομάδα”.

Για το αν παρακολουθεί το κυπριακό πρωτάθλημα: “Δεν είμαι όμως παλιά. Δεν βλέπω όλα τα παιχνίδια. Απ’ όλα όσα είδα, δεν μπορείς να προβλέψεις τον πρωταθλητή. Δεν θα υπάρχει ομάδα στην 6άδα που να μην είναι δυνατή. Στα κάτω στρώματα, ο φίλος μου ο Καραβίδας είπε ότι θα πέσει κατηγορία μόνο όταν θέλει ο ίδιος. Μπορεί να τον σταματήσουμε, να
μην πέσει στην πισίνα και να μην πάθει οτιδήποτε, τώρα που έβαλε και λίγα κιλά. Ο καθένας έχει την σειρά του”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy