“Η ΑΕΛ είναι ταγμένη από την ιστορία της να δίνει μάχες σε όλα τα επίπεδα”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ στην οποία χαιρετίζει την ανακοίνωση των παλαιμάχων της και τις ενέργειες τις οποίες προανήγγειλαν πως θα προχωρήσουν.  Στην ανακοίνωση η ομάδα της Λεμεσού αναφέρει πως βρέθηκε ξανά σε αυτή την κατάσταση όμως κέρδισαν βγάζοντας την ΑΕΛ πιο ψηλά.

Αναλυτικά:

“Χαιρετίζουμε την σημερινή ανακοίνωση του Ομίλου Παλαιμάχων της ομάδας μας και καλούμε άπαντες να συσπειρωθούν γύρω της στις μάχες που δίνει και θα συνεχίσει να δίνει εντός και εκτός των γηπέδων. Η ΑΕΛ είναι ταγμένη από την ιστορία της να δίνει μάχες σε όλα τα επίπεδα επιζητώντας πάντοτε το σωστό και το δίκαιο και αυτό θα συνεχίζει να κάνει, γεμάτη περηφάνια πάντα με ψηλά το κεφάλι. Θυμίζουμε όλους όσους νομίζουν ότι κτυπούν την ΑΕΛ ότι βρεθήκαμε ξανά πριν από περίπου μια δεκαετία να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα, αλλά κερδίσαμε βγάζοντας την ΑΕΛ στα ψηλότερα πατώματα πράγμα που σύντομα θα επαναλάβουμε».

Η σχετική ανακοίνωση που προηγήθηκε από τους παλαίμαχους της ΑΕΛ: «Παρακολουθούμε με αγωνία, όσα συμβαίνουν γύρω από την ποδοσφαιρική μας ομάδα με τις συνεχείς άσχημες διαιτησίες. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, γι’ αυτό καλούμε όσους αγαπούν πραγματικά το άθλημα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η ΑΕΛ συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια ιστορίας και ανιδιοτελούς παρουσίας στον χώρο του αθλητισμού και το μόνο που απαιτούμε, όπως και ο μεγάλος μας κόσμος είναι σεβασμό από όλους.

Παράλληλα καλούμε τον κόσμο να καταστεί ασπίδα προστασίας και να υπερασπιστεί την ομάδα του, όπως έπραττε τόσα χρόνια. Θα προχωρήσουμε σε ενέργειες για ενότητα όλων των δυνάμεων, γι’ αυτό και θα προγραμματίσουμε επαφές και συγχρονισμό ενεργειών με τον ΣΥΦΑΕΛ, με το σωματείο και την ποδοσφαιρική εταιρία. Η καλύτερη βοήθεια είναι η συσπείρωση του κόσμου και η δυναμική παρουσία όλων μας στο πλευρό όλων των αθλητικών τμημάτων της αγαπημένης μας ΑΕΛ».

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/sports/se-osoys-nomizoyn-pos-ktypoyn-tin-ael-ypenthymizoyme-oti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy