Κόντρα στην Ολυμπιάς Φρενάρους

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής E.N.A.AΘ. – Ολυμπιάς Φρενάρους ξεχωρίζει από τους αγώνες της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου που θα διεξαχθεί η 13η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας΄στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών.. Στους άλλους αγώνες ο τρίτος Φοίνικας Πύλας UCLan Cyprus παίζει στη Λευκωσία με την Ολυμπιάδα Ν. Ο τέταρτος στον πίνακα Άρης Πολεμίου φιλοξενεί στο Γυμνάσιο Πολεμίου τον Εθνικό Λατσιών, ενώ ο ΑΠΟΚ ταξιδεύει στη Πάφο για να παίξει με τον Α.Ο. Διόνυσο.

Ε.Ν.Α.ΑΘ. – Ολυμπιάς Φρ.

Το μεγάλο ντέρμπι έχει τεράστια διπλή σημασία. Καταρχάς είναι οι δυο ομάδες διεκδικούν την 1η θέση ενόψει των πλέϊ- οφς με πολλές πιθανότητες να βρεθούν στον Τελικό και να παλέψουν για την άνοδο.

Κατά δεύτερο, η Ολυμπιάς θέλει το 2-0 στις νίκες και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της Παρασκευής από τον Φοίνικα Πύλας UCLan Cyprus στο Κλειστό Πύλας. Από την άλλη, η Ε.Ν.Α.ΑΘ. στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου θέλει να ισοφαρίσει στις νίκες 1-1 ενόψει πλέϊ-οφς και να ισοβαθμίσει με την Ολυμπιάς στην 1η θέση που πιθανόν να την φέρει στο 1Ο σκαλοπάτι.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy