Επιστροφή Χασάν!!!

Έτοιμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο 27χρονος Αιγύπτιος επιθετικός Ahmed Hassan, την ώρα που ο Λεονάρντο Κούτρης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την μετακίνησή του στην Mallorca με την μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μπαίνει στην τελική της ευθεία ο Ολυμπιακός προχωράει στις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την επιστροφή του Ahmed Hassan, αλλά και την παραχώρηση του Λεονάρντο Κούτρη.

Ο Αιγύπτιος φορ που την περασμένη σεζόν μέτρησε 15 τέρματα σε 32 ματς με τους Πειραιώτες βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού από την Braga, με τους Πειραιώτες να διατηρούν το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή εφόσον καλύψουν την ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα προβλέπεται στην συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα.

Από την άλλη, ο Λεονάρντο Κούτρης βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Mallorca για την παραχώρησή του μέχρι το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού επίσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy