Σε ρυθμούς επίσημων αγώνων η Εθνική Futsal

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Futsal των Ανδρών. Την Τρίτη, από το Βελιγράδι, η ομάδα μας θα μεταβεί στον τελικό της προορισμό, την πόλη Ζένιτσα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, εκεί όπου από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA.

Η Εθνική Futsal προπονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αθλητικό κέντρο της Σερβικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ενώ, για την Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραδινή προπόνηση στο Αθλητικό κέντρο της Ζένιτσα, εκεί όπου θα γίνουν οι επίσημοι αγώνες.

Ξεκάθαρος στόχος της Εθνικής είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που θα το πετύχει αν τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της με αντιπάλους της Βοσνία, την Ελβετία και το Γιβραλτάρ. Η γηπεδούχος ομάδα της  Βοσνίας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 17:00 (ώρα Κύπρου). Στις 30 Ιανουαρίου θα αγωνιστούμε με την Ελβετία (17:00) και την 1η Φεβρουαρίου με το Γιβραλτάρ (16:00).

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Futsal Άθου Στυλιανού βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ARARAT / FONBET: Νικόλας Φιλίππου
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Σκαρπάρης
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής,  Οδυσσέας Οδυσσέως, Χρίστος Κόκκινος
ΑΠΟΕΛ: Γκεβάρα Κάντζιο, Αλέξης Τσίτσος, Σάββας Ομήρου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Σέζαρ Περέιρα, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Γιώργιος Αλεξίου, Γιάννης Ιωάννου, Νεόφυτος Λακούφης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy