“Οι προσωπικοί μου στόχοι δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο αυτοί της ομάδας”

Τα βραβεία Stoiximan Top Goal της 8ης & 15ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Adnan Aganovic. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν αλλά και τον ΠΑ.Σ.Π. για αυτή τη βράβευση με αυτά τα πολύ όμορφα βραβεία. Είναι ένα κίνητρο για εμένα να συνεχίσω την σκληρή δουλειά.»

Ποιο γκολ από τα δύο θεωρείς ότι είναι πιο όμορφο;

«Το πιο ωραίο για εμένα είναι εκείνο που έβαλα κόντρα στην Πάφο και ο λόγος είναι επειδή κερδίσαμε εκείνο το παιχνίδι. Οι προσωπικοί μου στόχοι δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο αυτοί της ομάδας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους και άσχετα αν θα σκοράρω εγώ ή όχι το σημαντικό είναι να κερδίζουμε.»

Πως βλέπεις τη φετινή σεζόν για την ομάδα και για εσένα;

«Νομίζω έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στις πρώτες έξι θέσεις και μετά να κοιτάξουμε για κάτι καλύτερο. Όσο αφορά εμένα νιώθω πολύ καλά με το που ξαναήρθα Κύπρο. Δεν είναι εύκολο για ένα ποδοσφαιριστή να εγκλιματιστεί γρήγορα όταν έχει έρθει στη μεταγραφική Ιανουαρίου. Πλέον μετά και την προετοιμασία του καλοκαιριού είμαι πλήρως προσαρμοσμένος και είμαι χαρούμενος για αυτό.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy