Εκκαθαρίσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζει απογοητευτικό πρόσωπο στις εμφανίσεις της, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αντιδρά και να προαναγγέλλει εκκαθαρίσεις.

«Έχουμε αρχίσει ένα ξεκαθάρισμα και δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα. Όμως το πιο σημαντικό είναι να αποδίδουμε στο γήπεδο και η απόδοσή μας απέναντι στην Μπέρνλι ήταν κατώτερη των περιστάσεων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μπέρνλι αμύνθηκε σωστά και αξιοποίησε καλύτερα τις ευκαιρίες της», δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός.

«Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, αλλά βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Όταν είσαι εδώ, παίζεις στην μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Κάποιοι από αυτούς έχουν παίξει 10, 12, 15 ματς και δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς. Θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω σε αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε ο Σόλσκιερ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy