14ος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Ο 14ος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, η πιο δημοφιλής διοργάνωση σε ολόκληρη την Κύπρο με φήμη και προβολή διεθνώς, έρχεται να κερδίσει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, αναμένεται να προσελκύσει και φέτος το ενδιαφέρον χιλιάδων δρομέων, ενώ η συμμετοχή σημαντικών αθλητών όχι μόνο από την Κύπρο, αλλά και από το εξωτερικό, κάνει τον αγώνα ακόμα πιο συναρπαστικό, καθώς αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.

Ο 14ος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο θρύλο του αθλητισμού, Στυλιανό Κυριακίδη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 6 διαφορετικές διαδρομές, για όλες τις ηλικίες, αντοχές και επιδόσεις.

Σάββατο 21 Μαρτίου: Primetel 5ΧΛΜ Εταιρικός Δρόμος: 09:00
Andrey & Julia Dashin’s Foundation – Δρόμος Νεολαίας: 11:00

Κυριακή 22 Μαρτίου: Μαραθώνιος Δρόμος: 07:30
Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 07:40
Petrolina 10ΧΛΜ Δρόμος Ενέργειας: 07:55
Medochemie 5ΧΛΜ Ατομικός Δρόμος: 08:10

Όλες οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και οι ομαδικές δηλώσεις για τον “Primetel Εταιρικό Αγώνα Δρόμου 5ΧΛΜ” θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, ή μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.
Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com.

Κάθε συμμετοχή στον Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού εξυπηρετεί έναν ιερό και κοινό στόχο, τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ενώ ταυτόχρονα δίδει τη δυνατότητα στους δρομείς, μέσω της εφαρμογής Give & Gain, να τρέξουν και να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό που θα επιλέξουν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy