Νίκησε και τώρα το Κύπελλο

Με ψυχρολουσία για τον Απόλλωνα ξεκίνησε ο αγώνας αφού μόλις στο 2΄και μετά από λάθος στο χώρο του κέντρο ο αντίπαλος σκόραρε, ενώ στο 3΄ο Ματέι δεν τα κατάφερε να “απαντήσει”. Μεγάλη ευκαιρία με τους φιλοξενούμενους να αστοχούν σε τρομερή ευκαιρία στο 5΄. Στο 10΄ο Ρουμάνος νεοφερμένος των “γαλάζιων” δεν λάθεψε και με εκπληκτικό πλασέ με το αριστερό πόδι έφερε το παιχνίδι στα ίσα!

Στο 13΄ο Σαρδινέρο έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ, ενώ στο 15΄ο Μπένσοπ μπήκε μόνος στην περιοχή και κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 2-1! Ο Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος του αγώνα και στο 22΄μετά από ασίστ του Ματέι, ο Παπουλής σκόραρε κάνοντας το 3-1. Οι “γαλάζιοι” συνέχιζαν να είναι οι κυρίαρχοι στον αγώνα και με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου ο Μπενσοπ έκανε το σουτ που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ολοκληρώθηκε με ευκαιρίες για τον Απόλλωνα στο 43΄, ενώ στο 45΄ο Εθνικός απείλησε χωρίς αποτέλεσμα. Πολύ καλύτερος ο Απόλλωνας που μετά τη ψυχρολουσία και το γκολ μόλις στο 2΄που δέχθηκε ήταν καταιγιστικός και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 3-1!

Με μεγάλη διπλή ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Εθνικός πραγματοποίησε σουτ με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ και πάλι να αποκρούει με δυσκολία ο Μολ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι “γαλάζιοι” με την έναρξη της επανάληψης έκαναν την πρώτη τους αλλαγή με τον Γκάκπε να παίρνει τη θέση του Μπένσοπ. Στο 59΄ο Εθνικός απείλησε με μείωση του σκορ με μια γυριστή κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απειλούσαν τον Απόλλωνα, ενώ στο 63΄ο Χάμπος πέρασε στη θέση του Παπουλή. Στο 67΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με το σουτ που έγινε να περνά έξω. Ο Απόλλωνας απάντησε στις ευκαιρίες με κεφαλιά του Σελίμοβιτς στο 70΄που πέρασε μόλις έξω. Στο 76΄ο Απόλλωνας με τον Γκάκπε έχασε τεράστια ευκαιρία, ενώ στο 79΄έγινε η τρίτη αλλαγή για τους γηπεδούχους με τον Πίττα να μπαίνει στη θέση του Ματέι. Στο 82΄ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι και μείωσε σε 3-2.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 87΄με τον Πίττα να μην μπορεί να πλασάρει μετά από μπαλιά του Βασιλείου. Το παιχνίδι κυλούσε στα τελευταία λεπτά με τον διαιτητή να βάζει τρία λεπτά καθυστερήσεων. Τίποτα το αξιόλογο στις καθυστερήσεις με τον Απόλλωνα να παίρνει την 8η σερί νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό με 3-2!

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy