Έκτακτη συνεδρία για το τι “μέλλει γενέσθαι”

Σήμερα(26/1) το απόγευμα η διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ έχει προγραμματίσει έκτακτη συνεδρία με θέμα τη χθεσινή και πάλι κατώτερη των περιστάσεων διαιτησία στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και το τι”μέλλει γενέσθαι”.

Ειλημμένη απόφαση επίσης υπάρχει από τον πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους ότι θα παραθέσει ο ίδιος δημοσιογραφική διάσκεψη αρχές της βδομάδας, όπου θα μιλήσει για την… αδυναμία της ΚΟΠ και του προέδρου της να προστατέψει το Κυπριακό ποδόσφαιρο, την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και ειδικότερα τη Λεμεσιανή ομάδα, που κατά γενική ομολογία δέχεται ανελέητα κτυπήματα εδώ και πολλές αγωνιστικές.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από τους «γαλαζοκίτρινους», θα μιλήσει για τον Κώστα Καπιτανή και το κύκλωμα που υπάρχει, ενώ ετοιμάζεται και έκθεση και το DVD που θα στείλει σε FIFA και UEFA, συνοδευόμενη από επιστολή, η οποία θα αναφέρεται στην πρόθεση της Λεμεσιανής ομάδας για αποχώρηση από ενός τέτοιου είδους πρωτάθλημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy