Λεκλέρκ: «Αισθάνομαι πολύ πιο έτοιμος από ότι στο ξεκίνημα του 2019»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ τόνισε πως ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και team mate του στην Scuderia, Σεμπάστιαν Φέτελ, ήταν καλύτερος στους αγώνες από αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μονεγάσκος πιλότος της Scuderia: 

«Εστίασα στις κατατακτήριες δοκιμές και έκανα μεγάλο βήμα, ειδικά από τη Γαλλία και μετά, κάτι πολύ θετικό. Ακόμη όμως πιστεύω ότι στον αγώνα έχω αρκετή δουλειά να κάνω. Ο Σεμπάστιαν έχει μεγάλη εμπειρία και είναι πιο δυνατός από εμένα σε αυτόν τον τομέα, αυτή τη στιγμή. Οπότε η δουλειά μου τώρα είναι να εστιάσω στο να γίνω καλύτερος εκεί, πρέπει να βελτιωθώ. 

Ελπίζω να κάνω λιγότερα λάθη. Τουλάχιστον, θα το προσπαθήσω πολύ. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το κομμάτι και ως ομάδα. Σε ο,τι έχει να κάνει με την απόδοση, είναι πολύ δύσκολο να το προβλέψω πριν από τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να περιμένουμε. Δουλεύουμε όμως καλά. Αισθάνομαι πολύ πιο έτοιμος, από ότι στο ξεκίνημα του 2019. Ελπίζω να μπορέσω να το αποδείξω και στην πίστα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy