Κόντρα Λεμεσιανών το Κύπελλο

Με τις NCMA Νέα Σαλαμίνα, Δικέφαλο Γερίου  και Αναγέννηση Δερύνειας να εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους απευθείας στο δεύτερο γύρο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 με τη συμμετοχή 13 ομάδων (Ανόρθωση Πετ., ΑΠΟΚ, Άρης Πολεμίου, Εθνικός Λατσιών, Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου, Μαραθώνας Κ.Β., Πανιδαλιακός, Ροτσίδης Μάμμαρι, Lemesos Volleyball, NCMA Νέα Σαλαμίνα και Δικέφαλος Γερίου).

Στον Α Γύρο θα γίνουν πέντε αγώνες και με βάση την κλήρωση θα τεθούν αντιμέτωποι:

  1. ΑΠΟΚ – Ανόρθωση Πετόσφαιρα
  2. Μαραθώνας Κ.Β. – Αχιλλέας Κ.
  3. Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου –Άρης Πολεμίου
  4. Εθνικός Λατσιών – Ροτσίδης Μάμμαρι
  5. Πανιδαλιακός – Lemesos Volleyball

Στο δεύτερο γύρο θα γίνουν τέσσερις αγώνες ως ακολούθως:

O νικητής του αγώνα Εθνικός Λατσιών – Ροτσίδης Μάμμαρι θα αντιμετωπίσει την NCMA Νέα Σαλαμίνα. Ο Δικέφαλος Γερίου θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΚ – Ανόρθωση Πετ.  Μαζί θα κοντραριστούν οι νικητές των ζευγαριών Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου – Άρη Πολεμίου και Πανιδαλιακού – Lemesos Volleyball. Η Αναγέννηση Δερ. θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Μαραθώνα Κ.Β. – Αχιλλέα

Στους ημιτελικούς ο νικητής του ζευγαριού Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου – Άρη Πολεμίου / Πανιδαλιακού – Lemesos Volleyball θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Δικεφάλου Γερίου / ΑΠΟΚ – Ανόρθωση Πετ. Επίσης, ο νικητής του ζευγαριού Αναγέννηση Δερ. –Μαραθώνας Κ.Β. θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Εθνικού Λατσιών – Ροτσίδη Μάμμαρι με την NCMA Νέα Σαλαμίνα.

Το Κύπελλο θα αρχίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν αργότερα.

Ο θεσμός του Κυπέλλου Β Κατηγορίας Γυναικών διανύει φέτος την  14η έκδοσή της. Πρώτη νικήτρια είναι το 2006-2007 ο Μαραθώνας Κ.Β. Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Μαραθώνας Κ.Β. με τρία Κύπελλα με το τελευταίο να το πανηγυρίζει το 2014. Ακολουθούν οι: Oλυμπιάδα Νεαπόλεως, Παφιακός και Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με δυο κατακτήσεις. Ένα Κύπελλο πανηγύρισαν οι: ΘΟΙ Αυγόρου, ΝΟΑ/ Ανόρθωση Πετόσφαιρα, Πανιδαλιακός και Α.Ε. Καραβά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy