Καταγγελία του πρωταθλήματος και της διαιτησίας στην ΟΥΕΦΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που ξεκίνησε από τις 17:00, στην οποία πάρθηκαν τελεσίδικες αποφάσεις καταγγελίας του πρωταθλήματος μας και της διαιτησίας στην ΟΥΕΦΑ από την διοίκηση της ΑΕΛ. Στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι είναι ξεκάθαρο και από όλους παραδεκτό ότι με τις φετινές διαιτησίες έχει αλλοιωθεί κατά πολύ η θέση της ΑΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που αποφέρει τεράστιες ζημιές στον σύλλογο. Η ΑΕΛ προχωρά τελεσίδικα σε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ δια μέσου ΚΟΠ μέσω επιστολών και βίντεο.

Σε ότι αφορά στην πρόθεση της ΑΕΛ για δημοσιογραφική θα υπάρξει ενημέρωση αύριο εάν και ποτε θα γίνει διότι υπάρχουν εξελίξεις τις οποίες ίσως να είναι καλύτερα να περιμένουν όπως βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ της ομάδας.

Επίσης σύμφωνα με όσα βγαίνουν από τα ενδότερα της ομάδας, το θέμα αποχώρησης είναι στο τραπέζι εάν έτσι θα είναι σίγουρη η αλλαγή των πραγμάτων στο Κυπριακο ποδόσφαιρο αλλά είναι κάτι που πρέπει να περάσει και από το σωματείο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy