Τι ανέφερε ο Κέρκεζ για τον αγώνα με την ΑΕΚ και όχι μόνο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα(24/1) στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ η Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Προπονητή Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του παιχνιδιού μας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Παρών στην Δημοσιογραφική ήταν και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ κ. Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του Κέρκεζ:

Αρχικό σχόλιο: «Είμαστε μια μέρα πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για να ξεκαθαρίσει το πλάνο μας. Ξέρουμε ότι έχουμε έξι τελικούς ξεκινώντας από αύριο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, τα παιχνίδια μας είναι πάντοτε πολύ ενδιαφέροντα και δύσκολα. Κάθε θετικό αποτέλεσμα για μας είναι καλό. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση, να δίνουμε τελικούς, όχι από δικά μας λάθη. Μερικά ήταν δικά μας, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε στην τριάδα και να παίζουμε χωρίς άγχος αύριο. Έχουμε μερικά προβλήματα κι εμείς και η ΑΕΚ, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας, πρέπει να έρθουν να μας στηρίξουν γιατί τους χρειαζόμαστε. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τους Τόρρες και Γκαζαριάν: «Για τον Γκαζαριάν, ευχαριστώ τον Θεόδωρο και τον πρόεδρο. Ό,τι έγινε πριν πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Ο πρόεδρος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν μέχρι το καλοκαίρι. Για τον Τόρρες, ξέρετε τι έγινε, όμως είμαι άνθρωπος που δίνει πάντα δεύτερες ευκαιρίες. Την έδωσα πρώτα απ’ όλα γιατί απολογήθηκε στους συμπαίκτες του, στον σύλλογο και μετά σε μένα. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει. Χρειάζονται χρόνο για να είναι εντελώς έτοιμοι. Δεν κρύβουμε ότι έχουμε προβλήματα, αλλά συνεχίζουμε με τη βοήθεια του προέδρου, του Γενικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Γιαννέλη και του Διευθυντή Ποδοσφαίρου κ. Θεόδωρου Αντωνίου που αποτελεί μεταγραφή του Γενάρη».

Για τα μεταγραφικά: «Μέχρι να έρθουν οι ανακοινώσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρο. Θα φέρουμε 1-2 παίκτες».

Για τον Μαρκόσκι και τον Κάρλος: «Ευχαριστούμε για όσα μας έδωσε ο Κάρλος και καλή συνέχεια. Για τον Κίρε, βασίζομαι σε κάθε παίκτη που είναι εδώ. Από μόνος του ζήτησε να φύγει για να παίζει. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα».

Για το πόσο αισιόδοξοι είναι ότι θα είναι στην εξάδα: «Αυτή τη στιγμή μαθηματικά εξαρτάται από μας. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μας αξίζει να είμαστε στην εξάδα, μας αξίζουν πολύ περισσότερα και θα δώσουμε τα πάντα».

Για τον Μάιντεβατς: «Κάναμε ήδη τέσσερις μεταγραφές. Τον Θεόδωρο, τον Αντάμοβιτς, τον Γκαζαριάν και τον Τόρρες. Αν αυτοί δώσουν το καλύτερό τους και παίξουν όπως ξέρουν, ίσως να είναι οι καλύτερες μεταγραφές που έκανε η ΑΕΛ τον Γενάρη. Μιλάμε με 1-2 παίκτες, θα δούμε τι θα έχουμε και επίσημα».

Για τον Φράγκο: «Προπονείται μαζί μας. Είναι ταλαντούχος παίκτης, δεν έπαιζε για ένα χρόνο λόγω του τραυματισμού του και πρέπει να παίξει. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να βρει ομάδα για να παίξει».

Για τους οργανωμένους: «Τους ευχαριστώ που θα μας ακολουθήσουν μέχρι τη Λάρνακα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν τελειώνει τίποτα».

Θεόδωρος Αντωνίου για Τόρρες και Γκαζαριάν: «Ό,τι έγινε έγινε, Με τη συμβολή του προέδρου έγιναν καθοριστικές κινήσεις για τους δύο παίκτες. Όσοι είμαστε εδώ πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν θα σταθούμε στα προβλήματα, ούτε θέλουμε να τα συζητάμε. Δεν είναι καλό όταν σκαλίζεις τα προβλήματα. Ευχόμαστε να μας βοηθήσουν».

Για τον Φιντέλις: «Είναι δανεικός για έναν χρόνο στη Δόξα. Δεν μας ενημέρωσε κανείς για τίποτα. Δεν μπορεί να επιστρέψει στην ΑΕΛ, δεν είναι στις προπονήσεις. Θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε αυτά που μπορούμε. Αν δεν ξεκαθαρίσουν όλα τότε πάμε για το καλοκαίρι».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy